Franchise Süreci

1-Başvuru Ön Görüşme

2-Lokasyon Analizi & Yapılabilirlik

3-Fizibilite & Proje Onayı

4-İnşaat & Tadilat Süreci

5-Konsept Kurulumu

6-Eğitim Süreci & Demo Satış

7-Resmi Açılış

Franchise Yatırımcısında Aranan Özellikler
SR Döner olarak hayallerinin peşinden giden, girişimcilik ruhuna sahip, başarıya ulaşma konusunda kararlı bireylerle çalışmayı hedefliyoruz. Adaylarda başarılı bir iş geçmişi ve yöneticilik deneyimi olup olmaması fark etmeksizin, gerekli finansal kaynakları sağlayabilmeleri ve gelişen teknolojilere uyum sağlayarak öğrenmeye açık olmaları öncelikli kriterlerimiz arasında yer almaktadır.

Eğitim
SR Döner işletmeciliği için seçilen ve ön protokolü imzalanan adaylar, açılış öncesinde SR Döner Ekibi tarafından sağlanacak eğitim programına katılarak işletmeci olma hakkı kazanır. Lisans alan kişi işletmeyi kendisi yönetebileceği gibi, yönetim görevini tayin edeceği bir işletmeciye de devredebilir. Faaliyet süresince planlanan eğitimlerin yatırımcı tarafından alınması zorunludur.

Destek Hizmetlerimiz
İşletmecilerimize restoranın açılış sürecinden itibaren; online kanal yönetimi, pazarlama, reklam, satın alma, lojistik, eğitim, insan kaynakları, operasyonel destek ve kalite kontrol gibi birçok alanda sürekli destek ve danışmanlık hizmeti sunulmaktadır.

SR Döner Yatırım Şartları
Yatırım maliyetleri, seçilen lokasyonun fiziki koşulları ve metrekare büyüklüğüne göre farklılık göstermektedir. Net yatırım tutarı, franchise noktasının mimari projeleri tamamlandıktan sonra belirlenmektedir. SR Döner restoran işletmeciliği için verilen franchise süresi 5+5 yıl olup, teknolojik gelişmeler ve sektörel yeniliklere ayak uydurmak amacıyla her yıl sözleşme güncellenmektedir. Lisans alan işletmeci, sahip olduğu restoranı SR Döner markası altında ticari olarak işletme hakkına sahip olur.